Nya reservdelar till bilen

Vinterdäck och pyssel med bilen

Tiden går snabbt och det känns som det endast är någon vecka sedan de sista gästerna på campingen checkade ut. Men nu har hösten tagit ett allt starkare grepp och temperaturen börjar så smått nära sig nollan på termometern. Och med kallare väder på igång så kommer ett hjulbyte till vinterdäcken på bilen allt närmare. Sagt och gjort, det var bara till att hoppa i mecka-kläderna och plocka fram domkraften och mutterknackaren och sätta igång. Jag började med framdäcken och det gick som på räls. När jag fick av höger bakdäck insåg jag dock omgående att både bromsklossarna och bromsskivorna hade gjort sitt. Inte mycket att göra mer än att ta tjuren vid och hornet och beställa nya reservdelar för ett komplett bromsbyte på bakhjulen. Egentligen inget konstigt i sig då ju bilen faktiskt hunnit med att rulla drygt 12 000 mil sedan vi köpte den ny och är det något man inte ska slarva med på sin bil så är det ju bildelar som däck och bromsar som är extra viktiga för säkerheten på vägen.

Sommaren 2022

Sommaren är över

Då var årets sommar över. Och vilken sommar det blev. Nästan lika bra och fin som 2021. Säsongen var fylld med härliga gäster och många skratt och fina minnen som kommer sitta kvar länge. Nu är hösten här och det innebär återställning och nermontering för vår del. Allt ska tvättas och rengöras och ställas undan för vintern i väntat på nästa år. Mycket jobb men också en paus för att ladda batterierna inför kommande säsong av gäster. Vi tacka alla som besökt oss under året och hälsar er alla välkomna till nästa år.

Nya tag och version 2.0 startar upp

Ny börjar vi om, men ändå inte. Guns Livs lever numera vidare fast i version 2.0. Ut med det gamla och inte med det nya. Vi firar redan idag för framtiden och vad den har att erbjuda. Våren är kommen och med den är snart värmen och sommarens härliga nätter här. Som vi har längtat. Igår regnade det som om himlen vore öppen. Idag är det bättre. Lite blåsigt men annars tittar solen fram ibland. Härligt och lovande. Gick en runda tidigt i morse. Vandrade lite planlöst men som så ofta förr hamnade jag nere vid havet. Stod där en stund och lyssnade på vågorna. Lyssnade på havets och njöt av den härliga luften som sveptes in över landet. Idag kommer att bli en bra dag. Nu är det dags att att gå ut och rasta min älskade hund på en runda. På återseende.